RÉKA MASSZÁZS, GYÓGYMASSZÁZS GYŐRBEN.

BEJELENTKEZÉS: +36 30/305-0978

 
 
RÉKA Masszázs, Gyógymasszázs - Győr.
 
 
RÉKA Masszázs, Gyógymasszázs - Győr.
 
 
 

RÉKA - Masszázs, Gyógymasszázs Győrben.

 
 
 

Kérem  Önöktöl az alábbiak feltétlen betartását az én és az Önök egészsége érdekében: 

 Ha Ön beteg ( tüsszög, köhög, lázas, stb), 
kérjük csak teljes gyógyulása után keressen fel személyesen ! 
 
Megértésüket és együtt működésüket köszönöm !

 

 

Fájdalomtól szenved? Fáradtság gyötri? Rossz a közérzete?Kérem, engedje meg, hogy segítsek...

 
Üdvözlöm, Kenyeres Réka okleveles gyógymasszőr vagyok.
 
Győrben , a Marcal Teniszcentrumban (Pápai u.)  található igényes, jól felszerelt masszázshelyiségem, ahol kar-, kéz-, váll- és nyakmasszázzsal, hátmasszázzsal, csípő- és derékmasszázzsal, lábmasszázzsal, svédmasszázzsal  várom kedves Vendégeimet!
 
 

Kiknek ajánlom a masszázst, a gyógymasszázst?

 
A gyógymasszázs mindenki számára igénybe vehető kezelés. Egészséges emberek számára főként a jó közérzet megőrzése, a teljesítmény- és koncentrálóképesség fejlesztése a cél, míg betegségekkel küzdő vendégeim fájdalmaik csökkentése és gyógyulásuk elősegítése végett keresnek fel.
 

Miért hatásos a gyógymasszázs?

 
A gyógymasszázs alapfogásaiban a svédmasszázshoz hasonlítható, a különbség az, hogy a gyógymasszázs során kimondottan a célzott területet kezeljük. A gyógymasszázst gyógyító célzattal végzik, eredményessége a rendszerességben rejlik. A masszázstechnika titka a simító, gyúró, dörzsölő, ütögető és rezegtető fogásokban rejlik, melyek révén a gyógymasszőr a kezével olyan ingerületeket kelt a szövetek érzékelő idegvégződéseiben, amelyek ideiglenesen gátolják, csökkentik a krónikus fájdalmi ingerületek eljutását az agyba. Az agyat endorfin kiválasztására ingerli, ami gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmat. A gyógymasszázs tehát nemcsak a test fizikai szinten történő javulását idézheti elő, hanem jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve általános nyugtató hatással is bír.
 

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

 
Egy kezelés általában 45-60 perc közötti ideig tart, de lehet ennél több vagy kevesebb is, függően az orvosi kezeléstől és a páciens panaszaitól.
 

Miben kínálok mást?

 
Okleveles gyógymasszőrként extra kényelmes, állítható, külön fel-és kartámasztékos masszázsággyal és professzionális masszázskrémekkel dolgozom, tökéletes higiéniával, igény szerint teljes kikapcsolódást, relaxációt biztosító halk zenei megoldásokkal.
 

Hogyan veheti igénybe a masszázst, gyógymasszázst?

 
A kezeléseket kizárólag előzetes bejelentkezést követően tudja igénybe venni. Időpont-egyeztetéshez kérem, hívjon a +36 30/305-0978-as telefonszámon!
Akciók, hírek
Ajándékozzon egészséget !
Ajándékozzon karácsonyra egészséget !
Lemondási információk !
Az utóbbi időben sajnos megszaporodtak az " utólsó pillanatos " lemondások....
Sok a stressz? Lazítsa el munkában megfáradt testét !
Ha munkahelyén, otthon sok a stressz, a gond, MOST VAN itt az alkalom, hogy fájós nyakát, vállait, izületeit is " rendbe hozza" ! Ne habozzon! Jelentkezzen be még ma !
RÉKA Masszázs, Gyógymasszázs - Győr